| Autor |
Zpráva |
Zuzanka Člen
|
#61 - Zasláno: 4 Úno 2010 20:57
Cau. Co se tyce hudby ze zaznamoveho zarizeni, mam k dispozici aparaturu na disko a mozna by se tam nasel i nejaky ten disko efektik.
|
Sannynka Člen
|
#62 - Zasláno: 4 Úno 2010 15:30
for Hokič: Kam že to budu patřit? Přípravný výbor? :-D Wow..
|
škvírčičička Člen
|
#63 - Zasláno: 4 Úno 2010 13:59
Drzacek na Samponek spárta ........... jéééééé..ja bych te vzal je s tebou prdééél vid! a klidne s foficem muzes trhat i ty ne?nebo ja..
|
Drzacek na Samponek Člen
|
#64 - Zasláno: 4 Úno 2010 13:48
ALL Já osobně jsem pro Ondru Zamazala.....háček vidím akorát v tom, že to je víkend a bude vrcholit extraliga a asi nebude moc dát přednost Bivoji:-( Ale raději bych tam viděl jeho. Navíc je to profík a k Litvínovui a Bivoji má velice kladný vztah.
Jako popůlnoční program bych zařadil vystoupení z Kropyho dílny "bonga a kastaněty" a pak soutěže v omlacování houpavým pohybem držáčku o břicho a posléze čelo.
Hele, pocem. Smí tam vlastně buerantů parta?
Fofič by mohl trhat ty lupeny. To myslím vážně!!!
|
hokič Člen
|
#65 - Zasláno: 4 Úno 2010 10:30
Sanny: kapacitu v tuto chvíli nevíme, zjistíme. beru Tě tímto do přípravného výboru ;)
Angel: znám je taky, ale můžeš se rozhodně zkusit zeptat, když teď máme předběžný termín - vybral bych 16.4. Zeptej se prosím a) zda mohou b) za kolik případně.
Pruda: Jen přes mou mrtvolu :D s těma grázlama nechci mít už nic společného ;)
Popi: OK, bereme asi toho 16.4., čím dřív, tím spíš nebude vedro. Mára, necháme k diskusi, já osobně bych tam měl radši někoho, kdo ze sebe nebude dělat kašpara.
|
Popi Člen
|
#66 - Zasláno: 4 Úno 2010 09:59 - Změnil(a): Popi
Takže jsem si prošel termínovku a navrhuji následující termíny: pátek 16.4. (v sobotu nehraje nikdo) sobota 24.4. (v neděli nehraje nikdo, béčko přijede ze Spořic)
Na moderátora navrhuji Máru Föhlicha - zasloužilého brankaře s hlasem Karla Gota a Hany Zagorové.
|
PRUDA Člen
|
#67 - Zasláno: 4 Úno 2010 09:49
..no a co trea The Malarien People.. alespon jako "special guest" na dve tri hitovky :-)
|
Angel Člen
|
#68 - Zasláno: 4 Úno 2010 08:44
hokič Jestli máš na mysli kapelu B.A.R. z Mezáku tak ty znám osobně a můžu to zkusit snimi domluvit.
|
Sannynka Člen
|
#69 - Zasláno: 3 Úno 2010 19:48
for hokič: To víš, já už se na něj těšila loni :-D takže letos tam budu jak na koni 8-) tralaláá...
Kolik je tam jakože "kapacita"? Jakože kolik se bude tisknout cca lístků?
|
hokič Člen
|
#70 - Zasláno: 3 Úno 2010 16:24
Krejča87 Nevím, jak jsem je mohl vynechat.. :) No a pak ještě tuším Priby má nějakou pankáčskou kapelu...
|
Krejča87 Člen
|
#71 - Zasláno: 3 Úno 2010 15:13
hokič jako další kapela mě napadá jedna složená z členů Bivoje, konkrétně dorostenců Bžochyho a Machyho - RACING RATS :-)
|
hokič Člen
|
#72 - Zasláno: 3 Úno 2010 12:45
Za sebe zatím dávám k diskusi:
a) prosím nejspíš Popiho, ale pokud máte někdo přehled, navrhněte (čas na přípravu plesu by měl být nejméně měsíc a bude dobré, když se nebude krýt s nějakou velkou akcí v Litvínově)
b) po stránce hudební bych to viděl do 12 hodin klasika (polky a tak, ať se Vadko vyřádí), po půlnoci mix, třeba kapela B.A.R.
jako moderátora navrhuju oslovit Ondru Zamazala, je to (bývalý?) člen a každopádně příznivec Bivoje
Tombola mi přijde zbytečná starost navíc, to bych spíš vylosoval číslo lístku a to by vyhrálo nějakou cenu.
c) musíme zajistit: - pořadatele na kontrolu lístků (oslovit klub silového trojboje? :) - živou hudbu (B.A.R...?) - zvukaře (Špágr) - moderátora (Ondra?) - tisk lístků - propagaci a pozvání ostatních klubů - u Hrušků mají nahoře jen jednu pípu a ta je dle zkušeností zoufale málo (nestíhá obsluhovat), takže toto nějak pořešit / domluvit - pronájem sálu jako takový
d) zatím se víceméně dobrovolně hlásí Sanny, Márpo a Roťák
|
hokič Člen
|
#73 - Zasláno: 3 Úno 2010 12:35
Zdárec,
prosím všechny, kdo mají zájem na tom, aby náš ples skutečně a zdárně proběhl, aby přiložili ruku k dílu. Aktuálně budeme potřebovat pořešit:
a) termín (tak, aby nehráli druhý den týmy ženy / muži A, B, C, junioři, juniorky, případně dorost)
b) návrhy na vhodný program plesu po stránce kulturní
c) body nutné k zajištění po stránce pořadatelské
d) lidi, kteří si jednotlivé části vezmou na starost, protože kluci z vedení mají dost práce s jinými věcmi a navíc nás čeká i mistrovství ČR žáků, které si taky bude žádat své.
Nerozpakujte se věcně přispívat, budu to postupně nějak moderovat, krávoviny budu mazat nebo uživatele rovnou banovat. Díky za pochopení
|
GOD Administrátor
|
#74 - Zasláno: 3 Úno 2010 12:29
organizační záležitosti ohledně plesu
|