Anketa

BlueBoard.cz

Správná odpověď z minula: První bivojský ples vypadal tak, jak jsme si ho udělali. Příští rok to snad bude ještě o něco lepší. Komu se to nelíbí, může si to vzít na starost nebo jít hrát do Mostu a honit si tričko tam. Vylosovaným výhercem se stává paní Jiřina Valtová z Litvínova. Gratulujeme a posíláme ji vlastnoručně podepsanou knihu Vadima Všetuly "Viktor Tichonov - sto plus jedna trenérských vyfikundací."

Sponzoři a partneři

Home - Odpovědět - Registrace - Hledat -
 Stránka :  «« . 1 . 2 . 3  4 
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

Autor Zpráva
Zuzanka
Člen

#61 - Zasláno: 4 Úno 2010 20:57

Cau. Co se tyce hudby ze zaznamoveho zarizeni, mam k dispozici aparaturu na disko a mozna by se tam nasel i nejaky ten disko efektik.

Sannynka
Člen

#62 - Zasláno: 4 Úno 2010 15:30

for Hokič: Kam že to budu patřit? Přípravný výbor? :-D Wow..

škvírčičička
Člen

#63 - Zasláno: 4 Úno 2010 13:59

Drzacek na Samponek
spárta ........... jéééééé..ja bych te vzal je s tebou prdééél vid!
a klidne s foficem muzes trhat i ty ne?nebo ja..

Drzacek na Samponek
Člen

#64 - Zasláno: 4 Úno 2010 13:48

ALL
Já osobně jsem pro Ondru Zamazala.....háček vidím akorát v tom, že to je víkend a bude vrcholit extraliga a asi nebude moc dát přednost Bivoji:-( Ale raději bych tam viděl jeho. Navíc je to profík a k Litvínovui a Bivoji má velice kladný vztah.

Jako popůlnoční program bych zařadil vystoupení z Kropyho dílny "bonga a kastaněty" a pak soutěže v omlacování houpavým pohybem držáčku o břicho a posléze čelo.

Hele, pocem. Smí tam vlastně buerantů parta?

Fofič by mohl trhat ty lupeny. To myslím vážně!!!

hokič
Člen

#65 - Zasláno: 4 Úno 2010 10:30

Sanny: kapacitu v tuto chvíli nevíme, zjistíme. beru Tě tímto do přípravného výboru ;)

Angel: znám je taky, ale můžeš se rozhodně zkusit zeptat, když teď máme předběžný termín - vybral bych 16.4. Zeptej se prosím a) zda mohou b) za kolik případně.

Pruda: Jen přes mou mrtvolu :D s těma grázlama nechci mít už nic společného ;)

Popi: OK, bereme asi toho 16.4., čím dřív, tím spíš nebude vedro. Mára, necháme k diskusi, já osobně bych tam měl radši někoho, kdo ze sebe nebude dělat kašpara.

Popi
Člen

#66 - Zasláno: 4 Úno 2010 09:59 - Změnil(a): Popi

Takže jsem si prošel termínovku a navrhuji následující termíny:
pátek 16.4. (v sobotu nehraje nikdo)
sobota 24.4. (v neděli nehraje nikdo, béčko přijede ze Spořic)

Na moderátora navrhuji Máru Föhlicha - zasloužilého brankaře s hlasem Karla Gota a Hany Zagorové.

PRUDA
Člen

#67 - Zasláno: 4 Úno 2010 09:49

..no a co trea The Malarien People.. alespon jako "special guest" na dve tri hitovky :-)

Angel
Člen

#68 - Zasláno: 4 Úno 2010 08:44

hokič
Jestli máš na mysli kapelu B.A.R. z Mezáku tak ty znám osobně a můžu to zkusit snimi domluvit.

Sannynka
Člen

#69 - Zasláno: 3 Úno 2010 19:48

for hokič: To víš, já už se na něj těšila loni :-D takže letos tam budu jak na koni 8-) tralaláá...

Kolik je tam jakože "kapacita"? Jakože kolik se bude tisknout cca lístků?

hokič
Člen

#70 - Zasláno: 3 Úno 2010 16:24

Krejča87 Nevím, jak jsem je mohl vynechat.. :) No a pak ještě tuším Priby má nějakou pankáčskou kapelu...

Krejča87
Člen

#71 - Zasláno: 3 Úno 2010 15:13

hokič
jako další kapela mě napadá jedna složená z členů Bivoje, konkrétně dorostenců Bžochyho a Machyho - RACING RATS :-)

hokič
Člen

#72 - Zasláno: 3 Úno 2010 12:45

Za sebe zatím dávám k diskusi:

a) prosím nejspíš Popiho, ale pokud máte někdo přehled, navrhněte (čas na přípravu plesu by měl být nejméně měsíc a bude dobré, když se nebude krýt s nějakou velkou akcí v Litvínově)

b) po stránce hudební bych to viděl do 12 hodin klasika (polky a tak, ať se Vadko vyřádí), po půlnoci mix, třeba kapela B.A.R.

jako moderátora navrhuju oslovit Ondru Zamazala, je to (bývalý?) člen a každopádně příznivec Bivoje

Tombola mi přijde zbytečná starost navíc, to bych spíš vylosoval číslo lístku a to by vyhrálo nějakou cenu.

c) musíme zajistit:
- pořadatele na kontrolu lístků (oslovit klub silového trojboje? :)
- živou hudbu (B.A.R...?)
- zvukaře (Špágr)
- moderátora (Ondra?)
- tisk lístků
- propagaci a pozvání ostatních klubů
- u Hrušků mají nahoře jen jednu pípu a ta je dle zkušeností zoufale málo (nestíhá obsluhovat), takže toto nějak pořešit / domluvit
- pronájem sálu jako takový

d) zatím se víceméně dobrovolně hlásí Sanny, Márpo a Roťák

hokič
Člen

#73 - Zasláno: 3 Úno 2010 12:35

Zdárec,

prosím všechny, kdo mají zájem na tom, aby náš ples skutečně a zdárně proběhl, aby přiložili ruku k dílu. Aktuálně budeme potřebovat pořešit:

a) termín (tak, aby nehráli druhý den týmy ženy / muži A, B, C, junioři, juniorky, případně dorost)

b) návrhy na vhodný program plesu po stránce kulturní

c) body nutné k zajištění po stránce pořadatelské

d) lidi, kteří si jednotlivé části vezmou na starost, protože kluci z vedení mají dost práce s jinými věcmi a navíc nás čeká i mistrovství ČR žáků, které si taky bude žádat své.

Nerozpakujte se věcně přispívat, budu to postupně nějak moderovat, krávoviny budu mazat nebo uživatele rovnou banovat. Díky za pochopení

GOD
Administrátor

#74 - Zasláno: 3 Úno 2010 12:29

organizační záležitosti ohledně plesu

Stránka :  «« . 1 . 2 . 3  4