| Autor |
Zpráva |
Krejča87 Člen
|
#46 - Zasláno: 30 Bře 2010 13:38
kiwimaasta Myslim, že podle článku by rifle, košile a sako nebyla špatná volba :-)
|
kiwimaasta Člen
|
#47 - Zasláno: 30 Bře 2010 11:32
druhé nejlepší jsou velice slušně vypadající rifle:-) holt si nechám pojistit ty s pukem kdyby něco. kdybych si chtěl zlejt...... kalhoty i s držkou
|
hokič Člen
|
#48 - Zasláno: 29 Bře 2010 23:55
kiwimaasta druhý nejlepší kalhoty jsou ta správná volba ;)
|
kiwimaasta Člen
|
#49 - Zasláno: 28 Bře 2010 13:41
Jen jedna hygienická? Když už musim vytáhnout (a v tom jistě nejsem sám) své nejfajnovější kalhoty, bude tam aspoň čisto? ptáci na střeše si cvrlikali že je tam docela bordel, špína, prach nebo tak něco a hajzly (to není sprosté slovo) prý docela stojí za to (nevím co tím bylo myšleno). Já jen abych věděl, jestli si mám brát te kalhote černý nebo maskáčový jestli víš co tím chci říct. Díks
|
Hlavsík Člen
|
#50 - Zasláno: 12 Úno 2010 08:33
S tou pípou to není žádná legrace. Já když točil v Ruďáku, tak tam chodili různý ochmelky a některý mí to chlastali přímo z pod pípy. To bude chtít i pořádnýho vrchího..... Jinak bych měl pěkný hodiny s kukačkou do tomboly.
|
hokič Člen
|
#51 - Zasláno: 6 Úno 2010 13:05
Sannynka vestu nahoru, sukni dolů, co Ti na tom není jasný? :)
|
Sannynka Člen
|
#52 - Zasláno: 5 Úno 2010 14:18
for Popi: Jakože mám přijít v golmanskejch věcech,jo? :-D Sakra a já se těšila, že už budu vybírat jaké šatičky :-/
|
hokič Člen
|
#53 - Zasláno: 5 Úno 2010 09:49
Krejča87 jasně, že v obleku, nejsme snad žádný vidláci, ne? :) Sannynka viz Popi ;) Angel ok, děkuju za info, zaznamenávám.
|
Angel Člen
|
#54 - Zasláno: 5 Úno 2010 09:16
hokič Včera jsem se zrovna s jedním bavila (s Radkem Vorlem) a říkal že když je to pro mě tak 7-8 tisíc :) jinak že si berou i 20 podle toho co je to za akci. Předběžně jsem řekla, že by hráli od 8 do půlnoci. Tak dej vědět, zda s cenou souhlasíte a já u nich zamluvím termín. Zatím by nic neměli mít.
|
Popi Člen
|
#55 - Zasláno: 5 Úno 2010 08:52
Sannynka Já bych udělal téma třeba Flóórbal.
|
Sannynka Člen
|
#56 - Zasláno: 5 Úno 2010 08:14
for Krejča: Samozřejmě :-)
for Hokič: A nebo uděláme nějaké téma plesu, ve kterém se ponese celý večer? :-)
|
Krejča87 Člen
|
#57 - Zasláno: 5 Úno 2010 07:25
hokič Bude povinný oblek?
|
hokič Člen
|
#58 - Zasláno: 5 Úno 2010 00:07
Drzacek na Samponek škoda s tím Ondrou, to asi opravdu neklapne. Ale zeptám se ho, jeden neví...
co se Fofiče týká, raději bych někoho, kdo napočítá aspoň do sedmi - a hlavně, nebudeš ho s Kropym chodit celej večer všem ukazovat ;)
a Sparťani.. máš výjimku ;) zbytek raději nekomentuju :D
|
hokič Člen
|
#59 - Zasláno: 5 Úno 2010 00:05
škvírčičička vystřel Sannynka nominujeme Ti pak ještě nějakou konkrétní prácičku ;) Zuzanka ok, díky za nabídku, půjde-li to, provede nás celým plesem živá hudba __Ivett__ až dáme dohromady hrubé náklady na ples, budeme řešit cenu lístků
|
__Ivett__ Člen
|
#60 - Zasláno: 4 Úno 2010 21:13
Jen tak informační otázka:)) předběžná cena lístku..? :))
|