Anketa

BlueBoard.cz

Správná odpověď z minula: První bivojský ples vypadal tak, jak jsme si ho udělali. Příští rok to snad bude ještě o něco lepší. Komu se to nelíbí, může si to vzít na starost nebo jít hrát do Mostu a honit si tričko tam. Vylosovaným výhercem se stává paní Jiřina Valtová z Litvínova. Gratulujeme a posíláme ji vlastnoručně podepsanou knihu Vadima Všetuly "Viktor Tichonov - sto plus jedna trenérských vyfikundací."

Sponzoři a partneři

Home - Odpovědět - Registrace - Hledat -
 Stránka :  «« . 1 . 2 . 3  ... . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16  17 
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Do diskuse mohou přispívat jen registrovaní uživatelé. Zadejte své přihlašovací jméno a heslo, nebo se zaregistrujte.

Autor Zpráva
Krejča42
Člen

#256 - Zasláno: 2 Kvě 2007 14:51

prodám prasklej míček, chcete ho někdo, je vlastnoručně pomalovanej, dodal bych i podpis, to víte vyházející hvězda, tak za 10let by se Vám mohl hodit do aukce.

Krošpi
Člen

#257 - Zasláno: 2 Kvě 2007 14:17

Prodám multifunkční vak bazooka od Zone. http://www.florbalovaprodejna.cz/shop/detail/251/V aky-a-tasky/Zone/Zone-Stickbag-Bazooka

moje cena je 600kč a sleva možná. Pokud budete mít někdo zájem, tak mi dejte vědět Kašpi#11 a já Vám přivezu Vak na obhlídku.

hokič
Člen

#258 - Zasláno: 2 Kvě 2007 13:55

Chcete něco prodat? Sháníte jetou hokejku? Vyrostli jste z trenýrek? Zkuste dát vědět ostatním..

Stránka :  «« . 1 . 2 . 3  ... . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16  17